Col sjaal breipatroon

Brei zelf een col sjaal

Helemaal hip zijn ze op dit moment; de col sjaals. Heerlijke, warme sjaals die je als een soort col om je hals draagt. Een col sjaal breipatroon is, als je net begint met breien, wel nodig. Je moet immers precies weten hoeveel en welke steken je opzet?

Waar vind je een breipatroon?

Waar vind je nu een col sjaal breipatroon? Een col sjaal breipatroon kun je kopen bij een handwerkwinkel. Eventueel zelfs online. Je tikt bij een zoekprogramma in: col sjaal breipatroon en meestal vind je dan een groot aantal verwijzingen naar sites waar je deze patronen kunt vinden.

Gratis?

Vooral patronen van kledingstukken die trendy zijn, zijn vaak eenvoudig te vinden. Helaas is het wel lastig om een gratis patroon te vinden. Meestal moet je er wel een kleine bijdrage voor betalen. Het voordeel is natuurlijk dat je het patroon iedere keer weer kunt gebruiken en eventueel kunt variƫren met wol, de dikte van de naalden en uiteraard de breisteken.

Zelf ontwerpen

Een col sjaal breipatroon kun je, wanneer je een beetje handig bent, ook zelf ontwerpen en plaatsen op internet. Als je eenmaal zelf een col sjaal hebt gebreid, kun je je kennis delen met andere liefhebbers van deze leuke en verslavende hobby.