Gratis breipatroon sjaal

Hoe vind je een breipatroon voor een sjaal?

Wie een simpele sjaal wil leren breien en denkt dat deze breipatronen eenvoudig te vinden zijn op internet, heeft het helemaal mis. Wanneer je via een zoekmachine zoekt naar ‘gratis breipatroon sjaal’ krijgt pagina’s vol met informatie over breigaren, breinaalden en over het algemeen breipatronen waar men flink voor in de buidel moet tasten.

Blogs

Wanneer je zoekt naar een gratis breipatroon voor een sjaal, heb je meestal meer succes als je gaat zoeken via blogs. Vaak gaat het hier om dames die als hobby breien hebben en andere dames willen laten meegenieten van hun verslavende hobby. Vaak bieden zij gratis een breipatronen aan voor een sjaal of muts of voor andere eenvoudige breipatronen.

Recht en averecht

Wanneer je een gratis breipatroon voor een sjaal hebt gevonden, dan zijn dit ook meestal de meest eenvoudige patronen. Een gratis breipatroon voor een sjaal is meestal een patroon waarbij je een aantal pennen rechten en vervolgens een aantal pennen averecht breit. Niks mis mee natuurlijk, want het resultaat van een dergelijk gratis breipatroon sjaal is vaak ontzettend leuk. Vooral wanneer je gebruik maakt van diverse kleurtjes wol en gebruik maakt van extra dikke breinaalden. Laat de winter maar komen!